24
032013

Planica in 1001 Cvet

Planica je ponovno dosegla nove rekorde in tako presegla število obiskovalcev – kar 54.000 jih je navijalo za naše vrle orle.

V četrtek so kvalifikacije spremljali otroci, 9.000 se jih je ogledalo prve skoke. Prav njim smo tudi namenili prvo pozornost in jim s promocijo bonbonov Fru fru posladkali sončen dan. Ob koncu dneva se je na velikem odru predstavila naša reprezentanca, ki jo je veselo sprejela množica radoživih otrok. Tekmovalcem so zaželi uspešne, dolge polete in dodatno energijo z našo torto velikanko 1001CVET, ki so jo razrezali v veselje vseh navdušencev na odru.

Vsak dan smo razvajali goste na tribunah v času poletov s čaji »TEA TO GO« 1001CVET . Kljub toplemu vremenu v prvih dveh dni poletov so z navdušenjem sprejemali topel napitke s strani naših promotork – tudi zaradi inovativnosti samega lončka ter odličnih okusov naših čajev. Promocija čajev je vse dni potekala tudi v vseh šotorih namenjenim »udeležencem« s strani Smučarske zveze in sponzorjev.

Vzorčkov čaja pa so bili deležni tudi obiskovalci – naše promotorke so jih delile obiskovalcem prireditve na vhodih, stojiščih in tribunah.

V soboto smo pripravili presenečenje našim skakalcem za ekipno zmago in jim podelili Gorenjko velikanko.

 

Nazaj na seznam novic