07
032014

Žito z Gorenjko podpira uspehe SUP-arke Mance Notar

Nove Gorenjkine biskvitne rezine s SUP-er Manco Notar

V Gorenjki ponovno presenečajo z izborom novih zapeljivih sočnih biskvitnih rezin, primernih  za dodatno zalogo energije ob športnih aktivnostih, za rojstnodnevne zabave ali kot prigrizek kar tako.     

Gorenjka kot vodilna slovenska proizvajalka biskvitnega peciva v letošnji sezoni podpira tudi uspehe Mance Notar, svetovne prvakinje v vse bolj priljubljenem in trendovskem športu SUP-anju (stand up paddling – veslanje v stoje na deski). Manca je s svojo pozitivno energijo in vztrajnostjo zagotovo odlična ambasadorka Gorenjkinega biskvitnega peciva ter vzornica sovrstnikom, saj na ta način združuje vse vrednote blagovne znamke Gorenjka. V letošnji sezoni bo Manca namreč na vsa tekmovanja odhajala dobro založena s sočnim biskvitnim pecivom, za energijo po naporni tekmi ali pa za čisto zabavo ob proslavljanju njenih uspehov. Ob tem ne bo razočarala niti svojih fan-ov, saj bo na  Gorenjkinem FB profilu objavljala svoje fotografije, posnete v nenavadnih okoljih  za SUP-anje, ob tem pa se bo sladkala z Gorenjkinimi rezinami.

Manca Notar je tudi vodilni obraz Gorenjkine pomladne kampanje na gigantskih plakatih, kjer je prikazana v svojem najbolj »naravnem« okolju, ob zimskem treningu SUP-anja na Blejskem jezeru. Avtor izvirnih fotografije je priznani fotograf Samo Vidic.

SV_MANCA_NOTAR_0130-CMYK    SV_MANCA_NOTAR_0108-CMYK

TRI NOVE GORENJKINE REZINE

Nove Gorenjka mini rezine s  pomarančo so prava kombinacija mehkega biskvita in sočnega pomarančnega žele nadeva, oblite z najkakovostnejšo mlečno čokolado, v mini rezinah s čokolado se skriva eksplozija čokoladnega okusa s čokoladnem nadevom, mini rezine z mlekom pa so nežno sožitje biskvita in gladke mlečne kreme. Vse rezine so popolnoma naravne, brez umetnih barvil  in arom ter primerne kot samostojen obrok za malico, kot posladek ob športnih aktivnostih ali kot odlična izbira za rojstnodnevne zabave. Ker je v praktičnem pakiranju kar 8 rezin, so priročne  tudi za družinske izlete.

MINI REZINA POMARANCA (2)rezina Gorenjka cokoladnarezina gorenjka mlečna

Nazaj na seznam novic