29
012016

Nagradna igra “Gorazdov izziv”

nagradna-igra-gorazdov-izzivSlaščičarski mojster Gorazd Potočnik pri svojem ustvarjanju najbolj zaupa Žitovi moki, zato jo za svoje slaščičarske mojstrovine uporabite tudi vi! Obenem pa sodelujete v nagradni igri in morda osvojite glavno nagrado – slaščičarski tečaj pri Gorazdu Potočniku.

Sodelovanje v nagradni igri v žrebanju za glavno nagrado: 1 x slaščičarski tečaj pri Gorazdu Potočniku je mogoče na sledeča načina (oba načina štejeta kot prijava za sodelovanje v nagradni igri):

  • posameznik mora v času od 1.2. 2016 do 1.4.2016 kupiti 5 kilogramov moke Žito in/ali Intes ter poslati originalni račun in popolno izpolnjen kupon na naslov organizatorja igre: Žito.d.d., Šmartinska 154, 1000 Ljubljana s pripisom »Izziv z Gorazdom«

ali

DARILO ZA NAKUP:
Poleg sodelovanja v zaključnem žrebanju bo prvih 1000 pošiljateljev računov prejelo POSEBNO DARILO ZA NAKUP: lopatko za rezanje torte. Darilo bo prvih 1000 kupcev prejelo po pošti v 15 dneh po zaključku nagradne igre. Število daril je omejeno. Pri razdeljevanju daril bomo upoštevali vrstni red dospelosti računov na naš naslov.

Poglejte nagradni LETAK in si preberite Pravila in pogoje sodelovanja

Nagradna igra poteka od 1. 2. 2016 do 1. 4. 2016.

Nazaj na seznam novic