31
082016

Lino in Šumi letos skupaj na Čarobnem dnevu

Arboretum Volčji potok, 28. 8. 2016 – Letos sta se na Čarobnem dnevu, največjem dogodku za družine v Sloveniji v Arboretumu Volčji potok, skupaj predstavili priljubljeni blagovni znamki Lino in Šumi.

Lino, ki je Sloveniji med otroci in starši najbolj priljubljena znamka otroške hrane, je požel med obiskovalci, teh je bilo letos rekordnih 25.000, ogromno navdušenja s zabavnimi delavnicami, Lino spominom, Lino sestavljenki, spominom , igro 4 v vrsto, foto steno in veliko napihnjeno maskoto Lino. Prav zaradi nje so vsi obiskovalci z lahkoto našli naš razstavni prostor. Mali in veliki otroci so se lahko stisnili v objem Lino maskoti in se fotografirali z njo, razgibavali pa so se tudi ob Lino plesu, ki se je odvijal na glavnem prireditvenem odru in na odru v lesenem amfiteatru. Podravkina promotorja kulinarike Boštjan in Mišel pa sta na kulinaričnih delavnicah otrokom pokazala, kako si z biskvitom in novim okusom Linolade kokos lahko pričarajo izvrstno sladico za vsak dan ali za slavnostne trenutke. Otroci so bili navdušeni med mlaskanjem slastnih Lino tortic.

Zabavno dogajanje pa se je odvijalo tud na razstavnem prostoru Šumija, med otroci zelo priljubljene blagovne znamke bonbonov. Znamka Šumi letos namreč praznuje kar 140-letnico svojega obstoja, in temu je bilo namenjenih tudi veliko zabavnih aktivnosti za otroke. Ti so igrali igro spomina Šumi, zavrteli kolo sreče s številnimi uporabnimi nagradami, izdelali pa so si lahko čisto svoj bonbon Šumi in mu dodali tatoo. Dogajanje je popestrila tudi maskota Šumi, ki je prav vsakemu otroku v dlan stisnila Šumi bonbonček. Vrste pred zabavnimi delavnicami so bile res dolge , ampak vredne vsake minute čakanja, saj so bili na koncu srečni otroški obrazki neprecenljivi za njihove starše. Čarobni dan je bil letos res čaroben, tudi po zaslugi Lina in Šumija.

sumifriends435x43574ŠUMI: Nov okus za prijatelje – ŠUMI Friends

Družina gumi bonbona Šumi je dobila novega prijatelja – Šumi Friends. Odlična kombinacija dveh sadnih okusov v enem bonbonu vas bo zapeljala v sladke trenutke igrivih doživetij. Uživajte v sadnih okusih z visoko vsebnostjo sadnega soka, v izjemni sočnosti in mehkobi, brez umetnih barvil in arom ter igrivosti atraktivnih oblik. Novi gumi Friends za prave prijatelje z novimi okusi: jabolko /črni ribez ; jagoda/ limeta; črni ribez/grenivka.

3161e83fc69201c82ff38c6b378337ba-product_view-312723b40d9f9426445562ad749c10eaNova Lino lada KOKOS: Nova članica Lino lada družine pod svojim pokrovom skriva eksotično avanturo z okusom kokosa!

Veliko mleka z dodatkom visokokakovostnih lešnikov in kokosove moke dajejo nepremagljivo kombinacijo brez glutena, ki bo navdušila velike in majhne.
Morda bo našla svoje mesto na kruhu?! Ali boste morda raje raziskovali njene čare v palačinkah?! Ali pa jo boste le zagrabili z žlico? Vaše novo potovanje po sladki strani sveta se lahko začne.

 

IMG_7726IMG_7732IMG_7733IMG_7734

IMG_7746IMG_7773

 

 

 

IMG_7730

IMG_7778

 

IMG_7788IMG_7797IMG_7801

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

______________________________________________________________________
Dodatne informacije:
Nina Rus Turuk, vodja odnosov z javnostmi Žito /Podravka
Skupina Žito, d.d.
Tel.: 01 5876 120

e-pošta: nina.turuk@zito.si

Nazaj na seznam novic