07
092016

Nova Lino rojstnodnevna soba v Minicityju

Ljubljana, 5. 9. 2016 – Blagovna znamka Lino je skupaj z Minicityem (hala A, Ljubljana, BTC) v petek svečano odprla novo rojstnodnevno sobo za otroke.

Lino soba je namenjena večjim otroškim zabavam, saj lahko gosti do 25 otrok. V njej se odvija vrsta aktivnosti. Poleg razigranosti na Lino plesu, otroci spoznavajo žita in žitarice, ki sestavljajo Lino izdelke. V izobraževalnem kotičku z žiti otroci spoznavajo pridelavo in predelavo žit, pridobivanje posameznih zrn iz klasja in nastajanje končnega izdelka. Nogometni gol in košarkarski koš promovirata gibanje, zdrav življenjski slog, krepi motoriko in koordinacijo, tako da animatoji pripravijo tekmovanja. Otroci se lahko preizkusijo tudi v različnih težavnostnih stopnjah labirintov. Križci in krožci, spomin, sestavljanke in ustvarjalni kotiček pa so namenjeni malim ustvarjalcem in nadobudnim umetnikom. Lino foto stena prikaže na koncu najlepše spomine na praznovanje, Lino party wall (za skupinsko fotografiranje) pa postane celo podloga za igro Zemljo krasti.

Mladi gostje so se na otvoritvi v družbi staršev posladkali z največjo slavnostno Lino torto in se uvrstili v nagradni žreb za letno zalogo izdelkov Lino. Zabavali so se ob prav posebnem Lino nogometu in se preizkusili v reševanju labirinta ter metanju na koš.

Odslej bo v Lino sobi z najmlajšimi ob vsakem praznovanju prisoten tudi prijatelj Lino.

 

Dodatne informacije:
Nina Rus Turuk, vodja odnosov z javnostmi Žito /Podravka
Skupina Žito, d.d.
Tel.: 01 5876 120
e-pošta: nina.turuk@zito.si

Nazaj na seznam novic