29
032017

Nagradna igra Postani mojster slaščic

Naziv MOJSTER SLAŠČIC & SLAŠČIČARSKI TEČAJ pri Gorazdu Potočniku prejme ANA PAŠIČ, SEMIČ. Iskrene čestitke!

Ostale nagrajence preverite v zapisniku.

 

__________________________________________________________________________

Pripravite slaščice z moko Žito, izdelki Dolcela in čokolado Gorenjka ter se potegujte za naziv mojstra slaščic, slaščičarski tečaj pri Gorazdu Potočniku in druge simpatične nagrade.

V nagradni igri lahko sodelujete tako, da pošljete

  • račun, ki dokazuje nakup vsaj enega od navedenih izdelkov: moke Žito, izdelka za peko Dolcela ali čokolade za kuhanje Gorenjka, skupaj s svojimi podatki
  • ali avtorski recept, v katerem ste uporabili vsaj eno moko Žito in en izdelek Dolcela ali Gorenjka, skupaj s svojimi podatki

v času trajanja nagradne igre od 1. 4. do 30. 4. 2017 na naslov Podravka d.o.o., Šmartinska 154, 1000 Ljubljana – za MOJSTRA SLAŠČIC.

DARILO ZA PRVIH 750 sodelujočih

  • Prvih 750 pošiljateljev bomo za sodelovanje v natečaju nagradili z lopatko za torte, pite in drugo pecivo. Število daril je omejeno. Pri razdeljevanju daril bomo upoštevali vrstni red dospelosti pošiljk na navedeni naslov. Za pridobitev darila bomo upoštevali le originalne račune za nakupe navedenih izdelkov času med 1.4.2017 in 30.4.2017.

NAGRADE ZA IZBRANE RECEPTE IN ZMAGOVALNI RECEPT

  • Gorazd Potočnik bo izmed vseh prispelih receptov izbral 20 najboljših. Avtorji izbranih receptov bodo prejeli darilni paket izdelkov za peko v vrednosti 20 eur.
  • Avtor najboljšega recepta po izboru Gorazda Potočnika pa bo poleg tega prejel še naziv mojster slaščic in slaščičarski tečaj pri Gorazdu Potočniku.

Poglejte pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri (.pdf)

Poglejte nagradni LETAK (.pdf)

Nagradna igra poteka od 1. 4. 2017 do 30. 4. 2017.

Nazaj na seznam novic