26
032020

V Ljubljani lahko odslej priljubljene Žitove in Podravkine izdelke naročite na dom

Ste si zaželeli slastnega maslenega rogljička, dišečega Jelenovega kruha, v teh časi še posebej zaželjeno Žitovo moko, odlične testenine Zlato polje, ali priljubljenega Čokolina za male in velike otroke, pa bi se raje izognili obisku trgovine? Odslej lahko te in še druge sveže in trajne izdelke Žita in Podravke preko spletne strani in aplikacije Wolt naročite kar na vaš dom. Dostava poteka brez kontakta.

Na spletni strani in aplikaciji Wolt lahko trenutno iz petih Žitovih trgovin v Ljubljani izberete in naročite kar 56 različnih izdelkov, tako svežih kot trajnih. Poleg široke izbire sveže pripravljenih Žitovih sendvičev, slastnih burekov, dišečih maslenih rogljičev z različnimi nadevi, izbranih kosilom na poti in pizz treh okusov, uporabniki preko aplikacije lahko naročite kar 7 vrhunskih Žitovih kruhov, med njimi tudi priljubljeni Ajdov kruh z orehi, Jelenov kruh, Hribovc in najnovejši – kruh Zlato zrno.

Poskrbeli pa so tudi za vse, ki si v trenutnih razmerah želijo varnega nakupa trajnih izdelkov iz udobja domačega naslanjača. Tako lahko trenutno iz treh Žitovih trgovin – Šmartinska, Tržaška in Koseze – na dom naročite širok izbor osnovnih trajnih živil, ki pa se bo še dopolnjevan z novimi izdelki. Izbirate lahko med več vrstami Žitovih mok za pripravo dišečih pekovskih mojstrovin doma, s testeninami, riži, polento in zdrobom Zlato polje si lahko vsak dan pripravite domiselno kosilo, ki pa ga obvezno pospremijo hitro pripravljene okusne Podravka juhe, brez dodanih arom in ojačevalcev okusa. Preko Wolta si lahko zagotovite tudi okusen zajtrk in večerjo, saj so poleg pekovskih dobrot v Žitovi ponudbi tudi rahli ovseni kosmiči Zlato polje, Čokolino, ki bosta razveselil tako male kot velike otroke ter vsestranska tuna in tunine solate Eva.

V Woltu poskrbijo za varno dostavo, ki poteka brez kontakta, saj vam izdelke odložijo pred vrati.

Tako v Žitu in Podravki svojim kupcem omogočajo, da njihov dom vsak dan diši po svežih pekovskih izdelkih, hkrati pa v času, ko je odsvetovan pogosto obisk trgovin, poskrbijo tudi za zalogo kakovostnih trajnih izdelkov. Trenutno ponudbo trajnih izdelkov in svežih izdelkov pa bodo še dopolnjevali.

Več informacij: https://bit.ly/3djSeMe

Kako poteka pakiranje izdelkov in sama brezkontaktna dostava, si lahko ogledate na spodnjih fotografijah – foto: Saša Pahič Szabo/Žito/Wolt


Dodatne informacije:
Nina Rus Turuk, odnosi z javnostmi Žito/Podravka
Skupina Žito, d.o.o.
Tel.: 01 5876 120
e-pošta: nina.turuk@zito.si

Nazaj na seznam objav