05
042020

Novost iz Žitovih pekarn: pakirani Žitovi top kruhi

V Žitu so za potrošnike odslej pripravili najboljše Žitove kruhe tudi v pakirani obliki. Tako lahko odslej na policah trgovin dobite svež Jelenov in Jelenov beli kruh, Hribovca in Stoletnega, ki so oviti v zaščitno folijo. S tem kruh ohranja dolgotrajno svežino in obstojnost ter je dodatno zaščiten.

Štiri najbolj priljubljene Žitove kruhe v pekarnah vsako jutro z ljubeznijo zamesijo in spečejo. Ti so odslej kupcem v trgovini dostopni tudi pakirani različici, s čimer pridobijo še večjo svežino in obstojnost ter so dodatno zaščiteni. Jelenov in Jelenov beli kruh prepoznamo po zlato rumeni skorji ter neenakomerno luknjičasti in elastični sredici. Za njuno pripravo si Žitovi peki vzamejo posebej veliko časa, kar poskrbi za poln okus in dolgotrajno svežino kruha. Hribovc je grobega videza, a mehkega srca. Tako prepriča s svojo razpokano skorjo, nepravilnega videza, in oplemeniteno sredico, ki je plod skrbno izbranih naravnih sestavin. Stoletni kruh združuje bogastvo narave, saj je izdelan iz petih vrst žita in posebej izbranih semen. Poleg tega pa ga bogati tudi harmonična kombinacija vitaminov, mineralov in vlaknin.

Vsem pakiranim kruhom je skupna vrhunska kakovost, ki jo dokazujejo tudi številne prejete nagrade in odličja. V Žitu verjamejo, da se po kruhu dan pozna. Tako svojim kupcem nudijo le najboljše in najbolj kakovostne izdelke, s katerimi v njihove domove vsak dan prinašajo vonj po sveže pečenem kruhu.

 

Jelenov

Jelenov beli

Hribovc

Stoletni

 


Dodatne informacije:
Nina Rus Turuk, odnosi z javnostmi Žito/Podravka
Skupina Žito, d.o.o.
Tel.: 01 5876 120
e-pošta: nina.turuk@zito.si

Nazaj na seznam objav