02
062020

Nov Žitov kruh Zlato zrno z božanskim okusom

Izpod izkušenih rok Žitovih pekov prihaja nov božansko okusen kruh Zlato zrno. V prepoznavni obliki srca ljubitelje kruha razvaja s prefinjenim okusom, ki ga zagotavlja posebna kombinacija predkuhanih mok, praženih orehovih jedrc in sončničnih semen ter masla. Ustvarjen je z mislijo, da vam polepša dan. Saj veste, po kruhu se dan pozna.

Pregrešno dobremu Ajdovemu kruhu z orehi, ki v obliki ajdovega zrna in z dodatkom orehov razveselijo tudi najbolj zahtevne okuse, se je pridružil nov kruh Zlato zrno. Skrivnost njegovega božanskega okusa je v posebnem receptu. Vanj so združeni kuhana pšenična in koruzna moka, za zlato rumeno barvo pa dodan durum zdrob. Za dodatno svežino poskrbijo krompirjevi kosmiči in poseben postopek izdelave.

Kruh vsebuje tudi maslo, orehova jedrca in pražena sončnična semena, ki so vidna v njegovi aromatični in gosti sredici ter dajo kruhu posebno odličen in poln okus. Sredico skriva hrustljavo rustikalna skorja, bogato posipana s praženimi sončničnimi semeni. Kruh je ročno izdelan v Žitovi pekarni, kjer ga peki s skrbjo in ljubeznijo zamesijo v življenje.


Dodatne informacije:
Nina Rus Turuk, odnosi z javnostmi Žito/Podravka
Skupina Žito, d.o.o.
Tel.: 01 5876 120
e-pošta: nina.turuk@zito.si

Nazaj na seznam novic