11
092020

Največ zaupanja uživata Gorenjka in 1001 CVET

Revija Readers’s Digest Slovenija je že 14. leto zapored razglasila blagovne znamke, ki med Slovenci uživajo največ zaupanja. Med prejemniki naziva Trusted Brand 2020 sta v svojih kategorijah letos slavila tudi čokolada Gorenjka in čaji 1001 CVET, ki so naziv prejeli že enajsto leto zapored.

»Veseli smo, da potrošniki potrjujejo zaupanje v kakovost in odličnost naših izdelkov. Gorenjka ima danes vodilno mesto na področju temne in jedilne čokolade na slovenskem tržišču. Na osnovi izkušenj v izdelavi čokolad ohranjamo naš položaj edine prave tovarne čokolade v Sloveniji, hkrati pa se z razvojem novih vrhunskih izdelkov že pripravljamo na 100-letnico, ki jo bomo obeležili leta 2022,« je izpostavila Jerneja Strmšek Turk, vodja kategorije v marketingu.

»Čaji 1001CVET so visokokakovostni izdelki z dolgoletno tradicijo in vodilnim mestom na domačem trgu. Potrošnikom tako ponujamo številne edinstvene čajne mešanice, pripravljene iz najkakovostnejših surovin. Veseli smo, da kupci z nazivom Trusted Brand že 11 let zapored potrjujejo odličnost in priljubljenost naših čajev,« je dodala, Nina Žlajpah, produktni vodja v marketingu.

V raziskavi revije Reader’s Digest Trusted Brand 2020 je sicer letos sodelovalo več kot 1.000 Slovencev, ki so preko elektronskega vprašalnika ocenjevali stopnjo zaupanja navedenim blagovnim znamkam in osebnostim v posameznih kategorijah, dodali pa so lahko tudi znamko po svojem izboru.

Dodatne informacije:
Nina Rus Turuk, odnosi z javnostmi Žito/Podravka
Skupina Žito, d.o.o.
Tel.: 01 5876 120
e-pošta: nina.turuk@zito.si

Nazaj na seznam novic